Uw feest!

Het Uurwerk is de ideale locatie voor al uw festiviteiten!

Geheel volgens uw wensen kunt u hier uw verjaardag vieren, borrel houden, trouwfeest geven, vergaderen etc. Voor zowel grote - als kleine groepen zijn er volop mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kunt u zowel in het café als op het achterterras uw feest geven.

Het achterterras is voorzien van een eigen bar waardoor het mogelijk is om daar het hele jaar door een besloten feest te geven. In koudere periodes is het achterterras volledig overdekt en in de winter voorzien van vloerbedekking. De ruimte kan geheel verwarmd worden en het is mogelijk om uw eigen muziek af te laten spelen.

Naast een drankje kunnen wij ook zorgen voor warme en koude hapjes. Denk hierbij aan kaas, worst en bittergarnituur. Maar wij kunnen ook zorgen voor Franse kaasplanken, luxe hapjes etc. Tevens kunt u ook uw feest geheel laten verzorgen doordat het mogelijk is om te barbecueën of een hapjesbuffet, stamppotbuffet, ander soort buffet neer te zetten.

In overleg is er bij ons veel mogelijk. Lijkt het u leuk om bij ons een feest te geven, kom dan gezellig even langs en/of maak een afspraak met Rob. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan bespreken wat uw wensen zijn.